Cap pas enrere!

Dilluns, 14 de setembre de 2020 a les 09:00

CUP Begues (CUP)

Hem passat un estiu totalment atípic: la crisi de la COVID-19 no ha deixat d’afectar veïnes i veïns; el nostre comerç pateix; la Festa Major, confinada, com la Cucafera i el JAZZ CAMP… I no oblidem qui ha perdut la feina i porta mesos sense cobrar perquè el SEPE (Servicio Público de Empleo Estatal) està col·lapsat davant l’elevat nombre d’ERTO i acomiadaments.

La crisi econòmica afecta tothom i només la solidaritat pot evitar la caiguda, perquè només sortirem de la greu situació a què ens enfrontem com a país ajudant els més febles.

És imprescindible, alhora, que modernitzem l’estructura productiva industrial fent-la sostenible i orientada a les necessitats socials, com van fer determinades empreses deixant de fabricar cotxes per fabricar més de 300 respiradors al dia.

Però no tothom pensa el mateix; n’hi ha que s’aferren als seus privilegis, evadeixen impostos o marxen a paradisos fiscals, malgrat que és evident que no tornarem a la vida d’abans de la pandèmia.

Per tot això, hem de tornar a sortir als carrers, perquè tenim més raons que mai per a marxar de l’estat espanyol. Volem un futur amb justícia social i drets per a viure una vida digna, que sols serà possible amb la plena sobirania i assolint la independència dels Països Catalans.

Mantinguem la mobilització al carrer; reivindiquem la nostra identitat nacional com vam fer a Begues renovant l’estelada de la Creu del Joncar o demanant cada dilluns la llibertat dels presos polítics; lluitem contra la repressió que patim els independentistes i que ens toca de ben prop, també per part del Govern de la Generalitat, com  veiem amb els represaliats pels talls a la Meridiana o contra la visita del rei a Poblet.

Lluitem contra la monarquia corrupta espanyola i defensem la República des dels municipis!

Darrera actualització: 13.09.2020 | 21:31