Encarem l'últim trimestre del 2020

Divendres, 16 d'octubre de 2020 a les 09:00

Marta Roig - regidora no adscrita

Després d’un any ben convuls, amb tota la problemàtica que hem tingut, agreujada per la pandèmia, encarem l’últim trimestre de l’any 2020.

El 2020, fins ara, ha estat un «annus horribilis», no només per a Begues, sinó a nivell mundial. Molts són els reptes que ens queden per encarar aquest últim trimestre, però la situació econòmica i política marcarà l’agenda del nostre ajuntament.

Ja fa mesos que s’està treballant i aplicant els protocols de desconfinament que s’han confeccionat per a Begues per a poder reobrir poc a poc les instal·lacions municipals amb garanties per als usuaris.

S’ha hagut de gestionar la gran dificultat de les esllavissades que han afectat les xarxes de comunicacions principals de Begues, amb l’afegitó que, respecte de la pista de Torrelles (insisteixo: pista), ja s’ha dut a terme una primera intervenció per a poder reobrir-hi amb garanties la circulació, però la greu afectació encara actual dels trams de Torrelles obliga a fer un seguiment de l’estat de la pista i aplicar el principi de prudència per a garantir la seguretat.

El retorn de l’alumnat a les escoles ha estat marcat pels primers casos de COVID-19, però, gràcies a la coordinació del Centre Epidemiològic amb el CAP, els centres educatius i l’Ajuntament, hem superat i amb nota aquesta primera aplicació dels protocols.

Està previst recuperar l’atenció presencial al CAP, per a garantir l’atenció de qualitat a la ciutadania, però tot dependrà de l’evolució de la pandèmia. També encararem la campanya de vacunació de la grip, que ja tenim preparada perquè es dugui a terme amb totes les garanties sanitàries.

L’Ajuntament, malgrat la greu situació, ha donat resposta a les necessitats de la població, i ho seguirem fent, tot i les greus dificultats, i caldrà seguint prenent decisions, malgrat que siguin difícils de prendre.

Darrera actualització: 12.11.2020 | 08:13