És hora de prendre decisions valentes

Dilluns, 15 de juny de 2020 a les 08:30

Marta Roig - regidora no adscrita

Poc a poc, sembla que anem retornant a una certa «normalitat», però enrere hem deixat ja prop de 6.000 persones mortes a Catalunya (segons dades oficials); més de la meitat d’elles, a les residències.

A Begues, en canvi, tenim agreujants que faran que la «normalitat» trigui una mica més a arribar. El temporal Glòria de finals de gener, la COVID-19 i les últimes pluges torrencials han causat uns danys gravíssims a la població i una despesa extraordinària que, com no podia ser d’una altra manera, ha hagut de ser atesa.

Si ja fa temps que la política ha de posar les persones al centre de tot, a Begues això ha de ser més present que mai. Ara caldrà prendre decisions valentes i pensar en les beguetanes i els beguetans al nostre municipi. Cal deixar enrere tot allò que en un moment donat va ser el motor d’un posicionament o d’una ideologia, i caldrà posar-se al servei de la gent.

Som capaços d’afirmar que el poble ha salvat el poble; doncs ara toca que des de la política es respongui, i cal pensar en la gent, recuperar la generositat, construir en positiu. Cal sumar, no restar; cal donar suport, no posar pals a les rodes; cal ser persona, per a fer política per a les persones. I això és el que farem. Posarem les persones al centre de totes les nostres decisions, i ponderarem tots els interessos en joc per tal de defensar i garantir la vida de la gent a Begues.

No volem acabar sense mostrar el nostre agraïment a totes les persones que han estat al peu del canó, cuidant-nos, des dels sanitaris fins a la gent que treballa als supermercats. Un gran reconeixement per a totes i cadascuna d’aquestes persones. Però el nostre més sentit escalf és amb les víctimes i els seus familiars. Per ells, seguirem treballant perquè mai més torni a passar quelcom semblant.

#OrgullDeBegues

Darrera actualització: 15.06.2020 | 10:57