Que ningú no es quedi enrere

Dilluns, 15 de juny de 2020 a les 08:50

Grup Municipal Socialista de Begues (PSC)

A poc a poc tornem als carrers, però res no és igual. Hem patit una greu crisi sanitària amb pèrdues irreparables: hi ha famílies i persones que han perdut éssers estimats sense poder acomiadar-se’n. Els enviem el nostre condol sincer i afectuós. Mereixen estimació, comprensió i un consol sempre insuficient, que haurem d’oferir amb la màxima generositat.

Ara hem d’afrontar una situació econòmica difícil per al conjunt de la societat. El confinament, primer, i el tancament de gairebé tot el sistema productiu, després, han estat decisions costoses però imprescindibles per a combatre la pandèmia. El Govern d’Espanya ha pres mesures valentes i adequades amb tres objectius: protegir els sectors socials més desafavorits, mantenir el nivell de vida de la població assalariada i garantir la supervivència de l’activitat productiva, en règim autònom o en empreses de qualsevol mida.

Quan això va començar ens vam oferir al Govern local per ajudar en tot el que calgués. Vam fer també una crida a la unitat, acompanyada de vint propostes concretes d’actuacions. Al ple d’abril vam proposar un pla de xoc per a la recuperació econòmica i social i la creació d’un espai d’interlocució amb els sectors econòmics de Begues, sempre amb la intenció de contribuir, d’aportar, de col·laborar: el mateix que estem fent des que, fa un any, vam entrar a l’Ajuntament.

A canvi hem rebut desqualificacions, rebuig, tergiversacions i acusacions de deslleialtat, d’oportunisme i d’actuar per a l’aparador. No hi fa res. Sabem per a què estem en política. És legítim tenir aspiracions polítiques més enllà de Begues, però a Socialistes de Begues – PSC ningú no les té. Vam prometre treballar per #UnBeguesPerATothom i això és el que hem fet, fem i seguirem fent malgrat tot. Perquè l’únic que volem és que ningú no es quedi enrere.

Darrera actualització: 15.06.2020 | 10:54