Llicència d'obres menors

Aquest tràmit s'ha de complir seguint aquestes directrius.

 

* Es podrà demanar una bonificació del 95% del cost de l’Impost de Construccions, Instal·lacions i Obres, per a les obres que s’efectuïn en edificis declarats d’especial interès cultural, històric o artístic. La petició de bonificació s’haurà de formular simultàniament a la petició de llicència d’obres.

Quin cost té:

Segons les ordenances fiscals núm. 5 i 23 (les trobareu annexades al peu d'aquesta pàgina). És obligatori adjuntar acreditació del pagament de la taxa (no així de l'impost) en el moment de presentació del formulari. Vegeu * en l'apartat anterior.

Quan es dóna resposta:

El termini màxim que l'Administració té per resoldre és de dos mesos. Aquest termini resta suspès durant el temps que es concedeix al sol·licitant en aquells supòsits en què cal introduir esmenes, o quan, prèviament a la concessió de la llicència sigui necessari l'informe preceptiu d'una altra administració pública.

LA CONSTRUCCIÓ DE PISCINES DES DE L'1.01.2021 JA NO ES TRAMITA COM A LLICÈNCIA D'OBRES MENORS SINÓ A TRAVÉS DEL TRÀMIT DE COMUNICACIÓ PRÈVIA D'OBRES AMB DOCUMENTACIÓ TÈCNICA

Qui pot sol·licitar-ho:

Qualsevol persona, preferentment la propietària.

Cal aportar:

  • Imprès de sol·licitud.


  • En el seu cas, el projecte tècnic visat, memòria (memòria valorada, plànols, amidaments i pressupost) o croquis, segons s'escaigui. En cas de tramitació presencial, la documentació tècnica s'haurà de lliurar en format digital


  • En el seu cas, full d'assumeix la direcció de l'arquitecte tècnic director de l'execució de les obres.


  • Document d'acceptació dels residus signat per un gestor de residus autoritzat


Canals de tramitació:

  • Presencial

    Ompliu la sol·licitud específica per a aquest tràmit que trobareu annexada en el punt anterior. Imprimiu-la i porteu-la omplerta a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (c/ Major, 14) juntament amb la resta de la documentació requerida el dia que vingueu a fer el tràmit de forma presencial.

Darrera actualització: 02.01.2024 | 11:02