Alcaldia

Benvinguts al web municipal de Begues

Aquest és un espai que neix i es desenvolupa en el seu dia a dia amb l’objectiu d’esdevenir finestra oberta al nostre municipi i a la seva administració. Per una banda aquí es recull una visió general de la nostra història i del nostre patrimoni natural, cultural i tradicional. Begues és un municipi amb una personalitat i una fisonomia pròpies, de les que ens enorgullim tots els seus habitants, i que volem compartir amb tots aquells que encara no ens coneixen.

I d’altra banda, aquest portal vol ser un reflex de l’administració i del treball quotidià que desenvolupem els tècnics municipals i els càrrecs electes. Aquí, trobareu tant el més destacat de la nostra actualitat, com diferents eines per a facilitar els tràmits i l’accés als serveis que oferim com a Ajuntament. L’objectiu és tan senzill com ambiciós: estrènyer llaços entre el consistori i els ciutadans i acostar la realitat d’una administració que no deixa de ser la vostra.

En aquest sentit, aquest web ens ofereix també el servei d’Alcaldia Oberta a través del qual resto a la vostra disposició per a qualsevol comentari o suggeriment que em vulgueu fer arribar i que atendré personalment.

Mercè Esteve i Pi
Alcaldessa de Begues

Darrera actualització: 20.06.2019 | 21:23
Darrera actualització: 20.06.2019 | 21:23