Ple Ordinari 29.01.2020

Divendres, 24 de gener de 2020 a les 00:00

Ja podeu consultar la videoacta del Ple ordinari del 29 de gener de 2020.

ORDRE DEL DIA

 1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior de data 19 de desembre de 2019.

 2. Ampliació delegació de competències a la Diputació de Barcelona (Organisme Autònom de Gestió Tributària) per la recaptació de l’ingrés públic de costes judicials derivades de procediments contenciosos administratius.

 3. Aprovació de la candidatura de l’Ajuntament de Begues per concórrer a la convocatòria de reconeixement com a Ciutat Amiga de la Infància.

 4. Moció de l’ACM i l’AMI presentada pels grups municipals JxCAT, ERC-AM i la regidora no adscrita Marta Roig i Segura de rebuig a la resolució de la Junta Electoral Central respecte el M.H. President de la Generalitat Quim torra i l’eurodiputat Oriol Junqueras.

 5. Moció presentada pels grups municipals CUP i JxCAT en Suport a Rojava i en defensa de la pau a l’Orient Mitjà.

 6. Moció presentada per la regidora no adscrita Marta Roig i Segura i els grups municipals Begues en Comú i Socialistes de Begues en relació a la proposta de supressió de jutjats d’atenció a la dona per violència masclista per part del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

 7. Moció presentada pel grup municipal Cs de Begues per a la defensa d’igualtat de tracte entre les parelles de fet i els matrimonis en l’accés a la pensió de viduïtat.

 8. Moció presentada pel grup municipal ERC-AM per a la instal·lació de llambordins o plaques “Stolpersteine” en record a les persones de deportades als camps de concentració nazis.

 9. Moció presentada pel grup municipal ERC-AM pel foment i l’ús de la contractació reservada.

 10. Donar compte al Ple de la resolució ferma i terminació del Recurs Contenciós Administratiu 422/2017-A interposat per GEAFE S.L. contra l’Ajuntament de Begues.

 11. Donar compte al Ple de l’estat d’execució del pressupost de 2019.

 12. Donar compte al Ple de les resolucions d’Alcaldia a data 23 de gener de 2020.

 13. Precs i preguntes.

Darrera actualització: 02.04.2020 | 17:22