Regidoria de Salut i Consum

La regidoria de Salut i Consum realitza projectes i serveis encaminats a promoure estils de vida saludables i prevenir situacions de risc per la salut, adreçats al conjunt de la ciutadania de Begues. També, contempla aspectes preventius davant les possibles epidèmies de caràcter general.

Els objectius que es treballen en l'àmbit de la Salut:

  • Dirigir i coordinar les propostes en matèria de promoció de la salut  per a tota la població
  • Treballar en xarxa amb entitats de l’àmbit de la salut i facilitar plataformes de participació activa d’entitats i institucions.
  • Desenvolupar programes educatius adreçats a les escoles.
  • Desenvolupar programes de promoció de la salut i prevenció del risc (drogues, sexualitat, alimentació...) adreçat a joves, en l’àmbit de l’educació formal, lleure, oci...
  • Promoure hàbits de vida saludables en la gent gran a través d’activitats físiques o conferències.

En matèria Consum, la regidoria gestiona aquelles qüestions o dubtes relacionats amb l’àmbit dels drets del consum, l’etiquetatge i les garanties de productes. Periòdicament, l’Oficina Mòbil d’Atenció del Consumidor de l’OPIC visita Begues i informa sobre diversos aspectes del consum.

L’Ajuntament de Begues col·labora amb la Diputació de Barcelona per oferir un servei d’informació i assessorament en matèria de consum. Des de l’Oficina de l’Atenció a la Ciutadania (OAC) es gestionen i es tramiten aquelles consultes i reclamacions de consum que la ciutadania pugui presentar presencialment o per altres mitjans a través de la bústia del consumidor.

Darrera actualització: 11.07.2019 | 02:07