Actes de la Diada Nacional de Catalunya a Begues

Divendres, 6 de setembre de 2019 a les 10:00

A la plaça de l'Ajuntament hi haurà sardanes, un pilar dels Encantats de Begues i es llegirà el manifest institucional de l'Onze de Setembre, a més de cantar-se Els segadors.

Dimecres, 11 de setembre, Begues celebrarà la Diada Nacional de Catalunya a la plaça de l’Ajuntament. A les 11 h hi haurà una ballada de sardanes amb la Cobla Sant Jordi i a les 12.30 h l’alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, llegirà el manifest de la Diada. En acabar, es cantarà Els segadors.

Tot seguit, la colla castellera dels Encantats de Begues aixecaran un pilar i es posarà el punt final amb un petit refrigeri per a les persones assistents. L’acte, organitzat per l’Ajuntament, compta amb la col·laboració dels Encantats, el Grup Sardanista de Begues i la Coral Montau.

Abans d’aquest acte oficial, l’alcaldessa participarà, en representació de Begues, un any més en la tradicional ofrena floral a la tomba de Rafael Casanova, a Sant Boi de Llobregat. Serà a partir de les 10 h a l’església de Sant Baldiri d’aquest municipi.

Darrera actualització: 05.09.2019 | 19:26

Imatges

Actes Diada 2019