Sis colles a la 1a Trobada Gegantera de Begues

Dimarts, 10 de setembre de 2019 a les 10:00

L'acte, organitzat pels Geganters de Begues amb la col·laboració de l'Ajuntament, tindrà lloc durant el matí de diumenge, 15 de setembre.

La Colla de Geganters de Begues celebrarà diumenge, 15 de setembre, la primera Trobada Gegantera del nostre municipi (fora de les cercaviles que es fan cada Festa Major o d'altres celebracions puntuals que s'han realitzat), amb la participació de sis colles d'arreu de Catalunya.

Les colles participants seran els Gegants de Barberà del Vallès, els de Cornellà, els de Vilallobent, els Manotes de Tro de l'Hospitalet i els Capgrossos de la Florida.

La Trobada s'iniciarà a les 10 h amb la plantada dels gegants davant l'Escorxador. Mitja hora més tard començarà una cercavila que recorrerà els carrers del Raval de Sant Martí. A la plaça d'aquest barri es realitzaran diversos balls.

Cap a les 13 h, les colles arribaran a la plaça de l'Ateneu des del Camí Ral. En aquesta plaça es realitzaran els balls de lluïment i s'agrairà la participació de les colles per part de la colla de Begues.

Darrera actualització: 09.09.2019 | 19:07

Imatges

Cartell Trobada