Nou concurs literari 'El pot petit' per posar en valor el paper de les dones en el desenvolupament econòmic de Begues

Dilluns, 12 de novembre de 2018 a les 09:00

Els escrits presentats al certamen, que arriba a la tercera edició i al qual pot participar qualsevol persona empadronada al municipi, s'han de remetre al Centre Cívic El Roure abans de la una de la tarda del 26 de novembre.

Les regidories de Comerç i de la Dona de l'Ajuntament de Begues convoquen una nova edició del concurs literari El pot petit, el qual té per objectiu valorar el paper de les dones com a impulsores de la vida econòmica del municipi. Per aquest motiu, la temàtica dels relats ha de recollir una figura femenina (real o fictícia) relacionada amb la promoció econòmica o el desenvolupament del municipi.

Al certamen es pot presentar qualsevol persona resident a Begues. Les obres s'han de fer arribar al Centre Cívic El Roure abans de la una de la tarda del 26 de novembre, de la manera específica que es pot llegir a les bases. L'escrit guanyador i el finalista es donaran a conèixer el 2 de desembre en un acte públic que tindrà lloc al passeig de l'Església a dos quarts d'una de la tarda.

El primer premi consistirà en 300 euros en metàl·lic, mentre que el segon seran 100 euros. Totes dues persones premiades rebran també un diploma. A més, en aquesta edició del concurs (la tercera) es preveu editar en un llibre els relats de les obres guanyadores de les tres convocatòries.

Darrera actualització: 09.11.2018 | 10:47