Economia i Ocupació

Notícies

  • 27 de novembre de 2020 Acords del Ple Municipal del mes de novembre Sessió plenària de novembre de 2020

    La part resolutiva de la sessió va aprovar diferents acords en matèria d’accions de recuperació econòmica arrel de la crisi de la covid-19, urbanisme i territori. També van prosperar tots els punts de caire administratiu i pressupostari que se sotmetien a votació.

  • 25 de novembre de 2020 Nova mesura de suport al sector de la restauració local Noves mesures municipals de suport econòmic a la restauració i el comerç local

    El govern municipal porta avui a aprovació del Ple la suspensió del cobrament de la taxa de terrasses per al primer semestre de 2021. Aquesta mesura ja s'ha implantat aquest 2020 d'ençà que es decretà l'Estat d'Alarma.

  • 23 de novembre de 2020 Hostaleria, equipaments esportius i Biblioteca tornen a obrir a partir d'avui Novetats covid Begues

    Segons la primera fase de la reobertura progressiva d'activitats aprovada per la Generalitat, avui es recupera l'activitat en alguns sectors però amb restriccions en l'aforament i amb condicions de seguretat entre clietela o persones usuàries.

Darrera actualització: 26.07.2019 | 21:38