Economia i Ocupació

Notícies

  • 9 de juliol de 2020 Campanya per incentivar les compres en el comerç de Begues Imatge de la campanya comercial

    La clientela rebrà unes targetes de fidelització amb quatre colors que haurà d'omplir comprant en quatre botigues diferents i dipositar en una urna. Durant la Festa Major diferent es realitzarà el sorteig de diversos premis entre totes les targetes completes introduïdes a l'urna.

  • 2 de juliol de 2020 Activació del nou paquet d’ajudes extraordinàries per al sector econòmic Ple Municipal del mes de juny

    El Ple Municipal dona llum verda a la mesura, que va acompanyada d’una modificació de crèdit per valor de 108.000€ destinats a fer front als efectes de la crisi de la covid-19, el temporal Glòria i les esllavissades d’abril.

  • 26 de juny de 2020 Nova línia d’ajuts extraordinaris per a comerços i autònoms de Begues Nova línia d’ajuts extraordinaris per a comerços i autònoms de Begues

    El govern municipal portarà a aprovació del Ple de la setmana vinent un nou paquet d’ajudes directes de prop de 80.000€. Comerços i professionals autònoms podran bonificar la taxa de gestió de residus comercials i sufragar despeses derivades de la crisi sanitària i de reactivació dels seus negocis.

Activitats

Darrera actualització: 26.07.2019 | 21:38