A la venda en línia els productes de les cooperatives CuEme de l'Escola Sant Cristòfor

Dijous, 3 de desembre de 2020 a les 09:00

Els productes es poden encarregar fins demà divendres i es pagaran a les aules entre el 9 i el 12 de desembre. El material adquirit es lliurarà també a les aules el 14 de desembre després de l'exposició de productes que es farà al pati de l'escola.

Ja estan a la venda els productes elaborats per les tres cooperatives de l'Escola Sant Cristòfor que participen en el projecte CuEme de foment de la cultura emprenedora. Els productes només es poden comprar en línia, al blog del centre educatiu.

La Bombeta d'OrThe 23 Friends i Crazy Art és el nom de les tres cooperatives formades el curs passat per les classes de cinquè de primària i que van haver d'aturar el projecte a causa de la pandèmia. Ara, ja a sisè de primària, es reprèn el projecte.

Després de realitzar un taller de publicitat i estratègies de venda, els productes de les tres cooperatives es poden encarregar fins demà, 4 de desembre, o bé des del blog del centre o bé escanejant els codis QR dels cartells adjunts. El pagament es farà a les aules entre el 9 i el 12 de desembre.

En altres edicions del projecte, les cooperatives exposaven els seus productes al passeig de l'Església. Aquest any, però, això no serà possible per motius sanitaris, per la qual cosa la mostra es realitzarà al pati de l'escola el 14 de desembre.

Ajut a la Marató de TV3

Serà aquest mateix 14 de desembre quan l'alumnat de les cooperatives lliuraran a les famílies els productes encarregats, tot repartint-los a les classes. Una part dels diners recaptats es destinaran a la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la covid-19.

Per altra banda, l'alumnat de cinquè d'aquest any ja ha creat les seves cooperatives. Es tracta de Cool Crafts i Ajuntem les Mans, les quals ja han assistit a un taller sobre imatge corporativa i com fer un logo.

Darrera actualització: 02.12.2020 | 09:53