El Dictat Català de Begues torna el 8 de novembre al Teatre El Goula

Dimecres, 30 d'octubre de 2019 a les 09:00

Les inscripcions estan obertes fins al 6 de novembre al Centre Cívic El Roure. Cal ser major de 16 anys i no tenir cap vinculació professional amb l'ensenyament de la llengua catalana.

La Regidoria de Política Lingüística de l'Ajuntament de Begues ha organitzat el 2n Dictat Català de Begues per al 8 de novembre, a partir de les 18.30 h, al Teatre El Goula. Les inscripcions estan obertes fins al 6 de novembre al Centre Cívic El Roure.

Les inscripcions són gratuïtes, però cal ser major de 16 anys i no tenir cap vincle professional amb el Consorci per a la Normalització Lingüística ni ser professional de la llengua catalana.

El Dictat consistirà en la lectura d'un text d'unes 180 paraules més una desena de paraules que serviran com a desempat. El jurat estarà format per la tècnica de Normalització Lingüística de l'Ajuntament i altres professionals de la llengua.

Els resultats es donaran a conèixer el 22 de novembre en un acte públic a l'Aula Polivalent del Centre Cívic El Roure, a les 19 h. En cas d'empat, es farà un sorteig el mateix dia per dirimir la persona guanyadora.

En total hi haurà cinc premis. Tres corresponents a la categoria general (amb guanys de 300, 200 i 100 euros), un per a l'alumnat dels cursos de català per a persones adultes de Begues (100 euros) i un altre per a una persona d'entre 16 i 18 anys (100 euros). La resta de participants rebran un diploma.

Consulteu les bases del 2n Dictat Català de Begues

Darrera actualització: 06.11.2019 | 09:09