Els centres educatius de Begues reobren per a assistència voluntària

Dimarts, 9 de juny de 2020 a les 09:00

Amb l'entrada a la fase 2 del desconfinament, tots els centres educatius de Begues han tornat a obrir portes, però limitant el nombre d'alumnes i activant tots els protocols de desinfecció i neteja.

Amb l'entrada a la fase 2 del desconfinament, ahir dilluns, els centres educatius de Begues han tornat a obrir les seves instal·lacions, però limitant el nombre d'alumnes per aula i seguint tots els processos de desinfecció i neteja que marquen els protocols.

I és que, tal i com ha dictaminat el Departament d'Educació, l'activitat docent d'aquest curs escolar acabarà de forma telemàtica, tal com s'ha vingut fent aquest darrer trimestre. L'obertura de centres s'orienta, bàsicament, a fer acompanyament de finals de cicle, tutories individualitzades i a oferir una alternativa de conciliació laboral per a alumnat de cicle infantil.

Després de consultar a totes les famílies del centre per saber la seva predisposició a fer ús del servei, la Llar d'Infants El Guinyol ha reobert per atendre a 17 infants, de 8.55 a 13 h i amb una ràtio de cinc infants per educador. S'han habilitat un màxim de quatre aules ubicades a la planta baixa, l'accés a cada una de les quals és diferenciat per a evitar el contacte entre l'alumnat i les professores de diferents grups.

A més, els pares i mares no poden entrar a les aules i a l'entrada de l'edifici només hi pot haver una persona, amb mascareta. Per la seva banda, el parvulari de la Fundació Bosch és obert de 9 a 13 h, amb una assistència de 12 infants repartits en aules diferenciades a la planta baixa.

Tant la resta del Col·legi Bosch com l'Escola Sant Cristòfor també són oberts, fins al 19 de juny, però l'assistència és voluntària i es limita als casos esmentats: cicle infantil i finals d'etapa educativa.   

Unes mesures similars s'han establert a l'Institut de Begues. Al centre s'hi pot anar presencialment per a suport lectiu de quart d'ESO, per a tutories o per recollir material. Tant per a la primària com a la secundària cal aportar un document de responsabilitat.

Per a més informació consulteu les indicacions de cada centre en els enllaços adjunts.

Darrera actualització: 08.06.2020 | 19:27