Un equip anglès de rugbi fitxa el jugador beguetà David Maynadié

Dimarts, 27 d'agost de 2019 a les 09:30

Maynadié, de 21 anys, marxa cap a Anglaterra després que el Honiton RFC contactés amb ell fa uns mesos per oferir-li la incorporació al club anglès. El fins ara jugador del Begues Rugbi Club es mostra molt il·lusionat per la nova etapa que comença aquesta mateixa setmana, tot i haver de deixar enrere el seu poble i l'equip en el que ha militat aquesta darrera temporada.  

David Maynadié Morales té tan sols 21 anys, però avança decidit cap a una carrera esportiva molt prometedora en el món del rugbi. Després d'uns anys jugant al Castelldefels Rugbi Unió Club, l'any passat va començar a vestir els colors del Begues Rugbi Club. Aquí afirma que s'ha sentit a casa, i ha donat el millor de si, tant en el terreny de joc com fent pinya amb la resta de companys.

Aquesta passada primavera, els de Begues van fer una estada a Exeter, on van poder gaudir d'uns dies de descans i on van aprofitar per disputar un amistós amb el Cullompton RFC. Va donar la casualitat que, entre el públic que va seguir aquell partit, es trobava l'actual entrenador del Honiton RFC, club que disputa competició oficial a la Tribute Western Counties del Regne Unit. El míster de l'equip britànic va seguir amb atenció el joc del David Maynadié i poques setmanes després ja contactava amb ell per fer-li una oferta per traslladar-se a jugar al Regne Unit.

El nou club de Maynadié s'ha encarregat de fer les gestions necessàries per a assegurar l'estada de Maynadié a Honiton, buscant-li allotjament i una feina que li permeti compatibilitzar la seva nova vida al Regne Unit amb les rutines d'entrenament i joc en una divisió de la categoria en la que competeix el club. Tot i que pot jugar a la 2a o 3a línia, la intenció del Honiton és que Maynadié jugui en posició de flanquer.

Una nova etapa professional i personal, doncs, que el David afronta amb molta il·lusió, agraït per la confiança i convençut de l'immens repte al qual s'enfronta. No té altra cosa que paraules d'agraïment per als que han estat els seus companys de joc al Begues aquests darrers mesos i assegura que continuarà donant el millor de si, ara vestint de negre, groc i vermell.

Darrera actualització: 26.08.2019 | 18:56