La gent gran de Begues comparteix experiències amb els infants

Dijous, 16 de maig de 2019 a les 09:00

Els avis i àvies de l'Espai Nou comparteixen experiències amb l'alumnat de l'Escola Sant Cristòfor en un projecte intergeneracional que es realitza al llarg de tot l'any i en diversos àmbits socials del municipi.

Ahir dimecres, 15 de maig, la gent gran de l’Espai Nou va ser a l’Escola Sant Cristòfor, on va explicar històries i oficis antics a l’alumnat de tercer i quart de primària. L’activitat forma part del projecte intergeneracional que l’Ajuntament de Begues organitza cada any per compartir experiències entre persones d’edats molt diferents.

El projecte intergeneracional, que es realitza al llarg de tot l’any i en molts àmbits (amb tallers a la Biblioteca La Ginesta o en activitats lúdiques com per Sant Jordi, per exemple), té per objectiu visibilitzar la gent gran al conjunt de la població, establir vincles de relació entre aquest col·lectiu i els infants i joves i intercanviar coneixements, habilitats i experiències.

Així, el 2 de maig la gent gran va anar a explicar contes a l’alumnat de P3, P4 i P5. El 10 de maig va col·laborar en l’activitat manual setmanal de l’alumnat de primer i segon, i ahir van estar amb el de tercer i quart. A la tardor es continuarà amb més activitats amb els cicles superiors.

Darrera actualització: 15.05.2019 | 19:32

Imatges

Taller intergeneracional 02 Taller intergeneracional 02 Taller intergeneracional 02