Igualtat

Notícies

  • 26 de novembre de 2020 Begues, municipi lliure de violències masclistes Llaç lila a l'Ajuntament de Begues

    El municipi es declara lliure de violències envers les dones, mantenint l'impuls a accions de sensibilització i prevenció per fomentar unes relacions igualitàries basades en el respecte i el diàleg.

  • 19 de novembre de 2020 Divulgació, consciència i reflexió aquest 25N a Begues contra les violències masclistes 25N Begues

    L'Ajuntament de Begues ha preparat una sèrie d'activitats al voltant del 25N, Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència envers les Dones. Entre aquestes accions, una exposició a la via pública, un taller en línia i la difusió de campanyes i continguts de conscienciació a les xarxes socials.

  • 16 de novembre de 2020 Begues se suma a la commemoració del Dia dels Drets dels Infants Begues, amb els Drets dels Infants

    A les xarxes socials municipals es publicaran cada tarda des d'avui i fins divendres unes càpsules informatives sobre els Drets dels Infants. A més, als centres educatius se'ls donarà un pòster de grans dimensions amb aquests Drets, perquè l'alumnat els conegui.

Darrera actualització: 26.07.2019 | 21:43