Joves

Notícies

  • 13 d'agost de 2020 El brot de covid-19 a Begues tendeix a estabilitzar-se però el risc de contagi segueix sent molt alt El brot de covid-19 a Begues tendeix a estabilitzar-se però el risc de contagi segueix sent molt alt

    Amb dades d’aquest dijous, 13 d’agost, s’observa una tendència a l’estabilització ja que en els últims dies els casos positius han seguit incrementant-se, però a raó d’un per dia, un ritme de creixement més lent que dies enrere. Aquest fet és positiu, segons el servei de vigilància epidemiològica, ja que evidencia que el brot es manté controlat. Tot i això s'insisteix en extremar precaucions ja que el risc de contagi continua sent molt alt.

  • 6 d'agost de 2020 Augment significatiu del nombre de casos positius a Begues Actualització d'informació

    En les últimes hores s’han confirmat nous casos positius al municipi, passant dels 6 de dilluns als 14 d’aquest dijous. Tots ells es troben en seguiment per part de Salut. L’Ajuntament intensifica les mesures preventives i de control.

  • 3 d'agost de 2020 El dispositiu d’emergència sanitària segueix actiu durant tot l’agost Imatges d'una de les reunions celebrada el mes de juny

    El comitè de seguiment de la pandèmia a Begues manté el seu operatiu activat per fer front a qualsevol situació derivada de la covid-19. Els serveis municipals bàsics mantenen també la seva activitat en coordinació amb la resta d’administracions.

Darrera actualització: 15.09.2016 | 19:59