Joves

Notícies

  • 25 de maig de 2020 Què es pot fer i què no a Begues en la fase 1 de desconfinament Carrer Major

    Begues i la resta de la regió sanitària de l'àmbit metropolità, ja es troben en fase 1 de desconfinament, la qual comporta una flexibilització en l'obertura de comerços i equipaments, així com també en la mobilitat de persones.

  • 12 de maig de 2020 Demà comença la preinscripció telemàtica d'infantil, primària i ESO per al curs escolar 2020-2021 Comença la preinscripció escolar

    Fins al 22 de maig es poden formalitzar les preinscripcions per als centres educatius de Begues principalment de forma telemàtica. Si s'ha de fer de forma presencial, aquesta tindrà lloc a partir del dia 19 i caldrà demanar cita prèvia al centre.

  • 4 de maig de 2020 Activitats permeses en l'actual Fase 0 de desconfinament Cua per accedir a un comerç a Begues

    Tot i que la fase 0 de desconfinament regula les sortides permeses, així com la reobertura de determinats establiments comercials, l'Ajuntament de Begues continua fent una crida a la màxima prudència i responsabilitat individual. Cal seguir restringint les sortides a aquelles que siguin estrictament necessàries, i en els termes establerts pel que fa a franges horàries, durades i condicions. El manteniment de les mesures de confinament i prevenció segueixen sent, hores d'ara, l'únic remei possible i efectiu contra la pandèmia.

Darrera actualització: 15.09.2016 | 19:59