Les Penyes donen el tret de sortida oficial a la Festa Major de Begues

Dijous, 18 de juliol de 2019 a les 09:00

L'esdeveniment del col·lectiu jove, que s'allargarà fins diumenge, celebrarà a les 21 h un sopar amenitzat pel grup Milkers i, posteriorment, hi haurà karaoke.

Aquest vespre s’inaugurarà la vuitena edició de les Penyes de Festa Major, l’esdeveniment que dóna el tret de sortida oficial a la Festa Major de Begues. Organitzada per la Comissió de Penyes, enguany hi participaran 32 grups (set més que el 2018) i 526 persones (gairebé un centenar més que l’any passat).

Les Penyes (que s’allargaran fins diumenge, 21 de juliol) realitzaran avui, a partir de les nou del vespre, un sopar jove amenitzat pel grup Milkers, un quartet de Barcelona especialitat en versions de música indie i rock. Després de l’àpat hi haurà karaoke.

A més, durant el cap de setmana s’hi podrà trobar el Punt Lila, l’espai de suport i informació contra els comportaments sexistes i lgtbifòbics. I dissabte, persones voluntàries de la Creu Roja oferiran informació sobre conductes de risc relacionades amb l’alcohol, el sexe o les drogues.

Una dinàmica similar tindrà lloc a la Discomòbil de dissabte a la nit, on també s'habilitarà un Punt Lila, a més de la intervenció informativa que efecturà un equip de professionals de l'educació en entorns d'oci.

Darrera actualització: 17.07.2019 | 18:32

Imatges

Logo Penyes Festa Major 2019