L'11a Mostra d'Entitats de Begues torna diumenge a omplir d'activitats el centre del municipi

Dimarts, 25 de setembre de 2018 a les 09:00

De deu del matí a dues de la tarda, el passeig de l'Església i els espais adjacents s'ompliran amb els estands de les 44 entitats participants d'aquest any i de les activitats que s'hi han organitzat, juntament amb la Fira d'Artesania.

La Mostra d'Entitats de Begues torna diumenge, 30 de setembre. L'onzena edició d'aquest esdeveniment aplegarà 44 entitats les quals presentaran les seves activitats al passeig de l'Església i al carrer Major entre les deu del matí i les dues de la tarda, coincidint amb la Fira d'Artesania, el mercat d'oficis i de productes de proximitat del Parc del Garraf.

Els estands de les entitats es complementaran amb una sèrie d'activitats que tindran el seu punt central en un escenari al capdamunt del passeig de l'Església. En aquest espai es realitzaran diversos actes des de les onze del matí, començant amb una lectura de poemes a càrrec d'Una Font de Poemes de la Xarxa d'Intercanvi de Coneixements.

Poc després hi haurà demostració de tai-txí de l'Espai Maragda, la música de la Big Band Begues i un pilar de la colla castellera dels Encantats de Begues. A les dotze del migdia s'inaugurarà oficialment la Mostra amb la col·laboració dels Geganters de Begues, els quals explicaran el conte dels gegants Cristòfor i Eulàlia.

En aquest escenari, a la una de la tarda actuaran els Timbalers de Begues i, mitja hora més tard, s'hi ballaran sardanes de germanor gràcies al Grup Sardanista de Begues. Al llarg de l'esdeveniment també hi haurà demostracions de judo del Club de Judo de Begues i jocs relacionats amb la robòtica a l'estand de l'AMPA de l'escola Sant Cristòfor.

Però les activitats al voltant de la Mostra d'Entitats també es podran trobar als entorns adjacents al passeig de l'Església. Com a la plaça de l'Ateneu, on s'instal·larà un futbolí humà del Futbol Sala Begues i un minitennis gràcies al Club de Begues. També hi haurà ludoteca i jocs infantils a càrrec de l'Esplai Uraka.

A la plaça Camilo Riu, de deu del matí fins a la una de la tarda, també hi haurà ludoteca a càrrec de Juguem a Begues, a més dels Gegants i Capgrossos de Begues. I al carrer Ferran Muñoz es podran trobar una exposició de cotxes clàssics, de la Cuca-Fera i dels Bombers de Begues, i de les onze del matí a la una de la tarda, també hi haurà una exhibició de patinatge i circuit de patins.

Seguiment al minut per les xarxes socials i Ràdio Begues

Les persones que visitin la Mostra poden participar en una gimcana d'entitats recollint les cartolines que obtindran a cada estand, així com resoldre El misteri de les entitats enxarxades. A més, poden pujar les imatges que facin de l'esdeveniment a les xarxes socials amb les etiquetes #mostrabegues i #begues. Els canals de Facebook i Twitter de l'Ajuntament faran un seguiment especial de la jornada.

A més, al llarg de tot el matí (de dos quarts d'onze del matí a dos quarts de dues de la tarda) hi haurà un programa especial de Ràdio Begues, la qual emetrà en directe un magazín amb entrevistes i música.

Darrera actualització: 24.09.2018 | 18:11

Imatges

Mostra Entitats 2018