Obert el període de subvencions per a la rehabilitació d'habitatges plurifamiliars

Dimarts, 21 de gener de 2020 a les 09:00

La convocatòria del Consorci Metropolità de l'Habitatge s'adreça únicament a les comunitats de veïns que vulguin reformar el bloc amb criteris energètics. Les sol·licituds dels ajuts es poden demanar fins a finals d'any.

Ahir dilluns, 20 de gener, el Consorci Metropolità de l'Habitatge va obrir el termini de presentació de sol·licituds d'ajuts per a la rehabilitació d'edificis plurifamiliars de l'àrea metropolitana de Barcelona. El termini finalitzarà el 31 de desembre d'aquest any.

La convocatòria va adreçada únicament a comunitats de propietaris i es gestionarà íntegrament a través del Col·legi Professional d'Arquitectes i Arquitectes Tècnics. Se subvencionaran aquelles actuacions realitzades amb criteris energètics.

En aquest sentit, es prioritzaran les rehabilitacions integrals que comportin una actuació en l'envolupant de l'edifici, amb actuacions de millora de l'eficiència energètica, i en altres elements comuns.

L'objectiu és el d'impulsar la rehabilitació d'edificis amb criteris energètics, mitjançant subvencions a fons perdut del cost dels treballs tècnics necessaris per acompanyar la presa de decisions de les comunitats de propietaris sobre la naturalesa i abast de les obres de rehabilitació que les dites comunitats hauran d'executar en els elements comuns del seu edifici.

Darrera actualització: 20.01.2020 | 21:21