Guayarmina Saavedra Serrano

Regidora a l'oposició

Begues En Comú Podem (BECP)

saavedrasg@begues.cat

Trajectòria

Nascuda a Barcelona el 1984, d'ascendència andalusa i canària, i la petita de tres germans. És veïna de Begues des de 2014, on hi ha assentat les arrels amb la seva família. 

Va cursar estudis de Ciències Físiques i Empresarials, i actualment pendent de compensar pel Grau d'Administració i Direcció d'Empreses. Té formació complementària en l'àmbit de la negociació, lideratge i coordinació d'equips.

Ha treballat a l'IES Joan d'Àustria, com a coordinadora del Pla Èxit, ajudant a donar reforç als joves amb dificultats estudiantils i externes, informant de les evolucions i necessitats, i fent plans de feina amb les companyes i la responsable del Departament d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona. Va treballar cinc anys a una empresa de publicitat, 360°, en aspectes de comunicació, producció i creació de campanyes. En començar la crisis es va adaptar treballant també en sectors com la banca, la logística o la construcció. Actualment treballa al departament de qualitat d'un petit laboratori farmacèutic.

En l'àmbit social, exerceix de coordinadora de delegades i delegats de l'Escola Sant Cristòfor i participa en moviments socials i feministes.

Es defineix com a dona feminista, que lluita per la igualtat dels drets de totes les persones i contra les injustícies. Aposta pel canvi de funcionament capitalista actual i la preservació del planeta, treballant per aconseguir un món millor.

Retribucions

  • Dedicació: Assistències
  • Retribució anual (sou brut): 0€
  • Indemnització per assistència a òrgans col·legiats: Sí
  • Indemnització Ple (mensual) 279€
  • Indemnització Comissió Informativa 120€
  • Indemnització Comissió especial de comptes (aprox. 1 cop l’any) 120€
Darrera actualització: 08.07.2022 | 17:19