Ple Ordinari 29.03.2022

Dijous, 24 de març de 2022 a les 00:00

Ja podeu consultar la videoacta del Ple municipal del 29 de març de 2022.

ORDRE DEL DIA

  1. Aprovació de l’esborrany de l’acta de la sessió ordinària anterior de 22 de febrer de 2022 i la sessió extraordinària anterior de 11 de març de 2022.

DICTÀMENS COMISSIÓ INFORMATIVA

  1. Aprovació increment retribucions per a l'any 2022 previst a la llei de pressupostos generals de l'estat.
  2. Resolució de l'expedient sancionador per la instal·lació d’una pergola il·legalitzable.

MOCIONS

  1. Moció presentada pel grup municipal JxCAT i la regidora no adscrita Marta Roig i Segura de suport al poble d’Ucraïna, per la fi immediata de les agressions militars de Rússia contra la població civil ucraïnesa i la condemna més enèrgica contra els responsables polítics i militars russos, i en especial, del seu president Vladímir Putin.
  2. Moció presentada pel grup municipal jxcat i la regidora no adscrita Marta Roig i Segura per derogar la Llei de Racionalització i Sostenibilitat d’administració Local (LRSAL).
  3. Moció presentada pel grup municipal jxcat i la regidora no adscrita Marta Roig i Segura en defensa del cànon de residus a Catalunya.
  4. Moció de la Coordinadora Catalana d'Ajuntaments Solidaris amb el poble Sahrauí i de la Federació d’associacions Catalanes Amigues del Poble Sahrauí, presentada pels grups municipals JxCAT i CUP, en suport al dret d'autodeterminació del poble Sahrauí.
  5. Moció presentada pel grup municipal JxCAT i la regidora no adscrita Marta Roig i Segura de suport als dictàmens del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat.

DONAR COMPTE

  1. Donar compte de l’adhesió de l’Ajuntament de Begues als acords de la Coordinadora Catalana d’Ajuntaments Solidaris amb el Poble Sahrauí (CCASPS) i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per la commemoracio del 27 de febrer, dia de proclamació de la República Àrab Sahrauí Democràtica.
  2. Donar compte de l’adhesió de l’Ajuntament de Begues a la declaració del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i la Xarxa d’alcaldes i Alcaldesses per la Pau sobre el conflicte a Ucraïna.
  3. Donar compte de les resolucions d’alcaldia a data 23 de març de 2022.

12. PRECS I PREGUNTES

 

Darrera actualització: 07.06.2022 | 11:02