Vallgrassa, Centre Experimental de les Arts

AVÍS IMPORTANT

A causa de la crisi sanitària de la covid-19, els serveis, horaris i condicions d'accés d'aquest equipament poden no correspondre's amb els descrits a continuació. Per a informació actualitzada, contacteu directament amb el servei. Gràcies i disculpeu les molèsties.


Dins del Parc del Garraf, al terme municipal de Begues, trobem Vallgrassa, Centre Experimental de les Arts. Aquest lloc s'ofereix com un punt de trobada entre artistes i visitants, entre la creació i l'observació. Com una part i un tot alhora, on el llenguatge universal i obert de l'art vigent permet descobrir i integrar, des de l'experiència emocional, l'ànima del Parc del Garraf. És a dir, les persones, la llum, el vent, la terra, la mar...

La masia de Vallgrassa, que dóna nom a tota la vall, havia estat una masia vitivinícola. Encara s'hi conserven les antigues feixes o bancals on es plantaven els ceps. Vallgrassa també va ser una masia ramadera, tal com s'aprecia en un tancat parcialment cobert per porxos destinats al ramat (bàsicament cabres), que es troba adossat a la cara est de l'habitatge.

Carretera del Ratpenat a la Plana Novella , Km 6,5 - 08859 Begues - Barcelona
Telèfon:937 440 656
Adreça electrònica: jordi@jordialigue.cat
Lloc web: www.vallgrassa.cat/
Horari:  
De divendres a diumenge de 10 a 14h. Visites concertades de dimarts a dijous
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 26.04.2021 | 12:16