Junta de Govern 29/11/2022

Dimarts, 29 de novembre de 2022 a les 00:00

Ja podeu consultar l'acta de la Junta ordinària del dia 29/11/2022.

ORDRE DEL DIA

  1. EN ACTE PÚBLIC

Donat que els següents punts corresponen a competències delegades pel Ple, aquests es tractaran en acte públic:

ALCALDIA

  1. Aprovació de les bases i la convocatòria del II Premi Ànima Beguetana (any 2023).

SERVEIS SOCIALS

  1. Aprovació de les bases reguladores de la subvenció per famílies acollidores de persones procedents de zones on es succeeixen conflictes bèl·lics.
  2. EN ACTE NO PÚBLIC

Un cop finalitzat el punt anterior, es tractaran els següents punts en presència de l’Alcaldessa i els regidors que formen part de l’equip de govern:

ALCALDIA

  1. Lectura i aprovació de l’acta de la sessió anterior de data 15 de novembre de 2022.

CULTURA I PATRIMONI

  1. Ratificació del decret d’alcaldia d’adjudicació del contracte, mitjançant procediment obert no harmonitzat, del Servei de consergeria del Centre Civic, Biblioteca i Escorxador.
  2. Ratificació del decret d’alcaldia de convocatòria de licitació i aprovació dels plecs de clàusules per a la contractació, mitjançant procediment obert simplificat sumari, pel subministrament de fons documental (bibliogràfic, audiovisual i multimèdia) per a la Biblioteca La Ginesta de Begues.

NOVES TECNOLOGIES.

  1. Addenda al conveni de cooperació horitzontal entre la Diputació de Barcelona i el Consorci Localret sobre els estudis de provisió de banda ampla al territori, any 2022.

SERVEIS TERRITORIALS.

  1. Aprovació conveni d’autorització de l’ocupació temporal de terrenys municipals per l’amuntegament i tractament de runes inerts procedents de l’obra de reurbanització de la travessera BV-2041 tram Av. Torres Vilaró.

SOLIDARITAT I COOPERACIÓ.

  1. Atorgament de subvenció al Fons Català de Cooperació pel projecte de Construcció d’un hotel al Barri Divino Niño d’El Sauce.
  2. Atorgament de subvenció al Fons Català de Cooperació pel projecte de protecció de dones que fugen d’Ucraïna en clau de violència basada en gènere.
  3. Atorgament de subvenció al Fons Català de Cooperació pel projecte de Control de la Diabetis Mellitus Tipus 2 Mitjançant Determinació Hemoglobina Glicosilada als Campaments de Refugiats Sahrauís.
  4. Atorgament de subvenció al Fons Català de Cooperació pel projecte d’atenció a les necessitats bàsiques (educatives, psicosocials, alimentàries, de salut, etc.) de les dones i nenes afganeses
  5. Atorgament de subvenció a Cooperació en Acció de Cooperació al Desenvolupament pel projecte de construcció de vestuaris al camp de futbol El Sauce.
  6. Aprovació sol·licituds de la convocatòria pel pagament d’indemnitzacions per danys produïts en la incidència al carrer Major al juliol de 2015 amb les fons recaptats per la solidaritat de la ciutadania de Begues.

 

Darrera actualització: 13.12.2022 | 09:37