Maria del Mar Bonet i la Big Band Begues, junts en concert al Teatre El Goula

Dimecres, 29 de gener de 2020 a les 09:00

La cantant mallorquina i la formació beguetana estrenaran a Begues, el 8 de febrer, una gira d'homenatge a Ovidi Montllor i Guillem d'Efak en el 25è aniversari de la mort dels dos cantautors.

Ja estan a la venda les entrades per a l'espectacle musical que Maria del Mar Bonet i la Big Band Begues oferiran el 8 de febrer al Teatre El Goula (21.30 h). Serà l'inici d'un cicle d'actuacions que la cantant mallorquina i la banda beguetana realitzaran també en altres escenaris del país.

Es tracta d'un projecte d'homenatge a Ovidi Montllor i Guillem d'Efak en el 25è aniversari de la desaparició dels dos cantautors. Així, Bonet oferirà en clau de swing i jazz algunes peces de la seva àmplia carrera acompanyada de la Big Band Begues.

El projecte s'ha gestat a Begues en els darrers mesos. Els músics de la Big Band Begues, la cantautora i el seu equip artístic, han treballat l'espectacle al mateix Centre Cívic, posant en evidència la capacitat creativa i producció artística d'aquest equipament. Un cop estrenat, l'espectacle es podrà veure també en altres escenaris de Catalunya.

Les entrades es poden adquirir anticipadament en línia o a la taquilla el dia del concert, al preu de 26,10 euros i 27,10 euros, respectivament.

Darrera actualització: 27.01.2020 | 18:28

Imatges

Concert de Maria del Mar Bonet i la Big Bans Begues