La Big Band Begues i Maria del Mar Bonet actuen a Barcelona i Mallorca

Dijous, 23 de setembre de 2021 a les 09:00

El projecte engegat a principis del 2020 entre la formació beguetana i la cantant balear inaugurarà el Barcelona Jazz Festival (20 d'octubre) i el Jazz Voyeur Festival (6 de novembre). Les entrades per als dos recitals ja estan a la venda.

El projecte engegat a principis de l'any passat entre la Big Band Begues i la cantautora mallorquina Maria del Mar Bonet comença a recórrer els principals escenaris del país. Després de presentar-se a Begues al febrer, ara es podrà veure i escoltar a Barcelona i Palma de Mallorca.

Bonet i la Big Band Begues seran a la capital catalana en el marc del Barcelona Jazz Festival, esdeveniment que inauguraran el 20 d'octubre, a les 20.30 h, al Palau de la Música Catalana i per al qual ja estan les entrades a la venda.

A Palma de Mallorca, la cantautora i la formació beguetana també oferiran el concert inaugural del Jazz Voyeur Festival. Serà el 6 de novembre, a les 21 h, a la finca del segle XVI Son Amar. Les entrades també són ja a la venda.

En ambdós recitals, Bonet i la Big Band Begues presentaran algunes peces clàssiques de l'àmplia carrera artística de la cantant balear, amb arranjaments en clau de swing i jazz, i amb l'essència de la Mediterrània com a fil conductor.

Darrera actualització: 22.09.2021 | 10:47