Sostenibilitat i Medi ambient

Notícies

  • 29 de febrer de 2024 L'AMB reduirà la pressió de l'aigua que se subministra a Begues a partir de l'11 de març Baixa la pressió de l'aigua a Begues

    L'Àrea Metropolitana de Barcelona aplicarà la mesura a tots els municipis que tenen majors consums i, segons l'AMB, les afectacions seran mínimes i no destacables. L'ens supramunicipal també està avisant ja per carta els grans consumidors per informar-los que poden ser sancionats si no controlen els nivells d'ús de l'aigua establerts en l'actual fase d'emergència per sequera.

  • 26 de febrer de 2024 Presentat el nou Pla estratègic de desenvolupament turístic del Baix Llobregat Presentació del Pla Estratègic del Turisme del Baix Llobregat

    El tinent d'alcaldia de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Begues, Benito Navarro, va representar el municipi en l'acte de presentació del document, elaborat a través d'un procés participatiu en el qual han intervingut empreses i entitats del sector turístic de tots els municipis de la comarca.

  • 22 de febrer de 2024 S'arrangen diversos camins amb vista a la campanya forestal Arranjament de camins forestals

    Els treballs han tingut un cost d'uns 16.500 euros, la majoria subvencionats per la Diputació de Barcelona, i han consistit en la neteja i desbrossament de diverses vies al llarg de tot el terme municipal.

Darrera actualització: 26.07.2019 | 21:41