Espais de participació

L'Ajuntament de Begues promou la participació ciutadana en la presa de decisions públiques. Amb aquest objectiu s'articulen fórmules estables que busquen fer implicar la ciutadania en l'esdevenir públic.

 

Reglaments que regulen la participació ciutadana en serveis municipals:


COMISSIONS, ESPAIS DE REFLEXIÓ I FÒRUMS ESTABLES DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA:

A continuació trobareu els diferents espais de participació estable que hi ha a Begues. Esculliu el que més s'ajusti a les vostres inquietuts.

 • GoBegues! Comissió de Cultura

  La Comissió de Cultura de Begues és un espai participatiu que contribueix a planificar i evaluar la programació de la regidoria de Cultura.

 • GoBegues! Comissió de la Gent Gran

  La Comissió de la Gent Gran té com a objectiu principal fer participar a la pròpia gent gran de les seves activitats. És un espai de trobada i participació on tothom hi pot dir la seva. De la Comissió en surt l'organització de les principals activitats destinades a la gent gran.

 • GoBegues Comissió de seguiment de la pedrera

  Es tracta d'una comissió creada a instàncies de l'Ajuntament de Begues per a fer el seguiment de l'activitat extractiva de la pedrera Les Cubetes. Hi formen part representants municipals, de l'empresa explotadora Cemex, tècnics de la Direcció General d'Indústria de la Generalitat de Catalunya, i veïns i veïnes del barri de Begues Parc, designats per la seva entitat veïnal.

 • GoBegues! Consell Municipal d'Infants

  El Consell d'Infants és un grup de joves de deu anys a tretze, escollits per l'alumnat de cinquè i sisè de primària de l'Escola Sant Cristòfor i el Col·legi Sant Lluís de Begues. Es reuneixen periòdicament per presentar propostes de millora pel poble pensades per a infants i adolescents.

 • GoBegues! Espai de Debat Educatiu de Begues

  L’Espai de Debat Educatiu té l’objectiu d’evidenciar que les dificultats educatives són col·lectives i molt determinades pels canvis socials i la diversitat d’enfocaments. Es pretén potenciar la participació de les famílies per compartir i avançar conjuntament en un debat col·lectiu entre professionals i familiars buscant el consens i la coherència educativa de la comunitat per donar suport a l'acció educativa.

 • GoBegues! Projecte Educatiu de Begues (PEB)

  El Projecte Educatiu de Begues –PEB– neix l’any 2006, impulsat per l’Ajuntament i amb el suport de la Diputació de Barcelona. D’aquesta manera el nostre municipi forma part dels més de cinquanta Projectes Educatius de Ciutat que hi ha a la província de Barcelona, i també de la xarxa internacional de ciutats educadores que es va iniciar ara ja fa vint anys.

 • GoBegues! Taula d'Entitats

  Espai d’interrelació i d’apropament entre les entitats i l'Ajuntament i entitats per potenciar el treball conjunt en tots els àmbits que afecten el dia a dia del teixit associatiu local

Darrera actualització: 18.07.2023 | 18:23
Darrera actualització: 18.07.2023 | 18:23