Aprovació definitiva de les ordenances fiscals per a l'any 2021

Divendres, 18 de desembre de 2020 a les 09:00

La sessió extraordinària del Ple Municipal celebrada aquest dimecres, 16 de desembre, va servir per aprovar de forma definitiva les ordenances municipals per al proper exercici. La sessió també va aprovar una modificació de crèdit per a dotar el pressupost municipal de diferents partides econòmiques abans del tancament de l'exercici.

La modificació de les ordenances fiscals de Begues per a l'any 2021 ja compta amb la seva aprovació definitiva. El Ple de la corporació municipal, reunit en sessió extraordinària aquest dimecres, 16 de desembre, així ho ha decidit, un cop conclòs el període d'exposició pública, en el qual s'han presentat diferents al·legacions i suggeriments. El text aprovat inicialment ara fa dos mesos no ha incorporat modificacions, de manera que durant la sessió es va reproduir el debat i la defensa d'arguments mantinguts durant la sessió del mes d'octubre, tant per part del govern municipal com dels grups de l'oposició. 

Així doncs, el resultat de les votacions no ha variat en aquest darrer tràmit, i les ordenances fiscals han quedat aprovades de forma definitiva amb els vots a favor de JxCAT i la regidora no adscrita Marta Roig, i els vots en contra d'ERC, PSC, C's, CUP i BEC.

Podeu consultar els detalls de la modificació d'ordenances en aquest enllaç.

La sessió també va servir per sotmetre a votació una modificació de crèdit en concepte de suplement per import de 72.000 euros, que serveixen per complementar partides pressupostàries d'aquest 2020 en conceptes com el manteniment d'enllumenat públic, reparacions a l'Escola Sant Cristòfor, prevenció de riscos laborals, serveis jurídics, entre d'altres. 

Aquest punt va rebre els vots a favor de JxCAT, ERC, PSC, C's, CUP i la regidora no adscrita Marta Roig. Hi va votar en contra la representant de BEC.

L'argumentació de cada grup en els diferents punts es va poder seguir en l'emissió en directe del Ple a través del servei de Videoacta. També es podrà consultar en el portal de reproduccions quan l'acta passi a domini públic .

Darrera actualització: 17.12.2020 | 16:37