Aquest estiu, juga a descobrir els carrers antics de Begues

Dijous, 30 de juliol de 2020 a les 09:00

Tots els dimarts i dijous d'agost, les xarxes socials de l'Ajuntament activaran un passatemps d'estiu consistent en identificar carrers del poble a partir de fotografies antigues. L'acció compta amb el suport de l'Arxiu Municipal de Begues, amb l'objectiu de contribuir a la difusió del seu fons fotogràfic.

Tant si aquestes vacances us quedeu a Begues com si sou fora, podreu prendre part d'un senzill  passatemps d'estiu que us proposarem cada dimarts i dijous d'agost. Es tracta d'un entreteniment per a aquelles persones que creguin que coneixen cada pam de carrer del poble, però també per a aquelles que vulguin aprofundir en el seu passat.

El passatemps consistirà en la presentació d'una foto antiga, cedida per l'Arxiu Municipal. En la imatge es veurà una vista del Begues dels anys 40, 50 i 60 del segle passat, i podreu mirar d'endevinar de quin carrer o indret del poble es tracta. Hi haurà fotografies certament senzilles i a l'abast de tothom, i d'altres una mica més complicades però que segur que mostren algun element de referència que us sevrirà de pista. 

La primera foto a endevinar sortirà publicada a les xarxes socials de l'Ajuntament (Twitter i Facebook) el dimarts 4 d'agost. La solució i la següent imatge enigmàtica es presentaran dijous 6 d'agost. I així, cada dimarts i dijous durant tot el mes. Us atreviu a jugar-hi?

Darrera actualització: 29.07.2020 | 18:40