Aquest estiu, juga a reconèixer indrets antics de Begues

Dilluns, 1 d'agost de 2022 a les 09:00

Torna el passatemps d'estiu consistent en endevinar l'indret actual del municipi a través de fotos antigues cedides per l'Arxiu Municipal. Les imatges apareixeran els dimarts i dijous d'agost.

Per tercer estiu consecutiu us proposem el passatemps de reconèixer els carrers de Begues a través de fotos antigues. Cada dimarts i dijous d'agost us presentarem una imatge del municipi i podreu endevinar de quin carrer o indret es tracta.

Les fotos, cedides per l'Arxiu Municipal, corresponen majoritàriament als anys 50, 60 i 70 del segle passat i apareixeran als perfils de l'Ajuntament de Begues d'InstagramTwitter i Facebook. La primera imatge es publicarà demà dimarts i, dijous, tindreu la solució i una nova proposta enigmàtica.

El passatemps d'estiu torna després de la bona acollida que ha tingut en les dues darreres edicions (2020 i 2021). De fet, en aquests dos anys, les publicacions del passatemps van tenir un 42% més d'interaccions a Facebook i un 94% més a Twitter respecte la mitjana de les publicacions aparegudes les mateixes dates d'estius anteriors.

Darrera actualització: 29.07.2022 | 18:40