Avança l’elaboració del nou Pla Local de Joventut de Begues

Divendres, 8 de gener de 2021 a les 09:00

El document establirà les principals línies d’actuació municipal en matèria de joventut per al període 2021-2024.

El Pla Local de Joventut 2021-2024 ja es troba en la fase de disseny i avaluació. Es tracta de l'eina que estableix els objectius prioritaris per a transformar i millorar el dia a dia del jovent de Begues.

La voluntat és poder presentar el document definitiu (per a l'elaboració del qual es compta amb el suport de l'Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona) durant el primer trimestre d'aquest any.

El procés s'iniciava amb una diagnosi realitzada entre el final del 2019 i el començament del 2020, i la seva elaboració inclou les afectacions provocades per la pandèmia de la covid-19. Pròximament, a més, s'organitzaran grups de participació amb joves.

L'abast del Pla va més enllà de les actuacions de la Regidoria de Joventut i suposa aplicar la perspectiva juvenil en les polítiques que es desenvolupen en les diferents àrees que formen part de l'Ajuntament de Begues.

D'altra banda, cal destacar també, pel que fa a les accions relacionades amb el jovent, l'enquesta realitzada recentment per a conèixer-ne millor els hàbits de lleure.

Darrera actualització: 28.12.2020 | 16:39