Comença un procés participatiu per conèixer les necessitats del jovent local

Dimecres, 21 d'octubre de 2020 a les 09:00

La primera fase d'aquest procés consisteix en una enquesta que els joves d'entre 14 i 29 anys empadronats a Begues podran contestar a la plataforma Decidim Begues o en paper. Els resultats serviran per a realitzar la diagnosi de partida del procés.

L'Ajuntament de Begues enceta un procés participatiu amb el jovent del municipi per saber les seves necessitats i demandes amb l'objectiu de definir polítiques de lleure i oci, així com de recursos, espais juvenils i els seus usos.

Per aquest motiu s'ha obert una enquesta en línia, a la plataforma Decidim Begues, on poden participar els joves d'entre 14 i 29 anys empadronats a Begues. Entre totes les persones participants se sortejarà un altaveu bluetooth.

A les persones menors de 16 anys, com que no es poden registrar a la plataforma Decidim Begues per qüestions legals, se'ls facilitarà l'enquesta en els centres d'ensenyament del municipi. L'enquesta es tancarà el 15 de novembre.

Després de l'enquesta s'encetarà una segona fase d'aquest procés participatiu, que consistirà en la creació de grups de debat on s'aprofundirà en les demandes i les necessitats detectades en l'enquesta.

El resultat de tot el procés serà difós entre les persones participants. Per a més informació o per prendre part en el procés, es pot contactar amb el Punt Jove a través del correu electrònic o per whatsapp (659 98 61 93).

Aquest procés vol donar resposta a actuacions ja previstes en el Pla d'Actuació Municipal 2019-2023 així com en el Pla Local de Joventut de Begues vigent i la seva actualització, amb l'objectiu d'identificar quines són les aspiracions, demandes i necessitats dels diferents col·lectius juvenils amb relació a aspectes com la programació d'activitats i la definició d'espais juvenils i els seus usos.

Darrera actualització: 26.01.2021 | 09:34