Begues inaugura demà les conferències i tallers de la Mobile Week

Dimarts, 18 de febrer de 2020 a les 09:00

L'esdeveniment, que se celebra paral·lelament a 15 municipis catalans, pretén acostar a la ciutadania els diferents aspectes de la revolució digital, tant des del punt de vista de la tecnologia però també des del vessant de la reflexió.

Demà dimecres comença a Begues la Mobile Week, un esdeveniment que se celebra paral·lelament a una quinzena de municipis catalans i que pretén acostar a la ciutadania la revolució digital que ja està en marxa, a través de conferències i tallers gratuïts.

Els actes de demà al matí tindran com a escenari el Teatre El Goula. Després de la inauguració a càrrec de l'alcaldessa, Mercè Esteve, tindran lloc dues conferències. La primera sobre tecnologia blockchain, a càrrec de José Luis Muñoz i de Roger Olivet.

Tot seguit hi haurà una tertúlia de set dones que ocupen llocs de responsabilitat en diverses empreses de tecnologia punta o bé són especialistes en diversos àmbits de la tecnologia digital. Dues d'elles es connectaran per videoconferència.

La darrera conferència matinal anirà a càrrec del filòsof Jordi Grané, el qual presentarà una reflexió sobre com la joventut ha d'afrontar la revolució digital a la qual està sotmesa la societat actual.

Taller de drons

A la tarda, les conferències es traslladaran al buc gran del Centre Cívic El Roure, ja que al Teatre El Goula es desenvoluparà un taller familiar de drons que consistirà a muntar-los i en fer-los volar. Les inscripcions encara estan obertes.

De la resta d'actes (de dijous i divendres) cal remarcar la matinal destinada a l'alumnat de Tecnologia dels centres educatius de Begues, el qual assistirà a diverses conferències i tallers que tindran lloc dijous a l'Escorxador.

O la xerrada sobre assistents de veu que oferirà Òscar Pérez el mateix dijous al buc gran del Centre Cívic El Roure (19 h) i en la qual se sortejarà entre els assistents un d'aquests assistents de veu.

O la conferència que tancarà la Mobile Week a Begues, a càrrec de Jordi Juanós, director de la Fundació Plant for the planet, qui parlarà sobre com els joves que han nascut en un entorn totalment digital poden millorar el món en el qual viuen.

Per a més informació sobre les activitats de la Mobile Week a Begues, consulteu l'agenda.

Darrera actualització: 17.02.2020 | 11:36