La tecnologia Blockchain o un taller de drons, activitats de la Mobile Week a Begues

Dimecres, 5 de febrer de 2020 a les 09:00

El Teatre El Goula i l'Escorxador acolliran del 19 al 21 de febrer una sèrie de conferències i tallers emmarcades dins el Mobile World Congress de Barcelona.

La tecnologia blockchain (la que s'usa per a les criptomonedes o les transaccions digitals), l'impacte de la revolució digital en el món de l'empresa i un taller de drons seran algunes de les conferències i tallers que tindran lloc a Begues en el marc de la Mobile Week Catalunya, un esdeveniment emmarcat en el Mobile World Congress que acollirà Barcelona del 24 al 27 de febrer.

La Mobile Week Catalunya, de la qual ara se celebrarà la segona edició, és un esdeveniment organitzat per entitats públiques i privades que volen impulsar el desenvolupament digital de la societat. En l'edició de l'any passat hi van participar cinc municipis, i aquest any ja en són 15, entre ells, Begues.

A Begues, conferències i tallers es realitzaran entre el 19 i el 21 de febrer amb epicentre Centre Cívic El Roure. Al Teatre El Goula s'inaugurarà l'esdeveniment (dimecres 19, 10 h) i s'hi celebraran les primeres conferències (de 10.30 a 13.30 h). A la tarda (de 17.30 a 20 h) hi haurà un taller familiar de drons.

També dimecres 19, a la tarda, tindrà lloc un cicle de ponències (de les 17 a les 19.15 h). Igual que les de l'endemà, dijous 20 de febrer. El matí d'aquest dia estarà dedicat als grups de Tecnologia de l'escola Sant Cristòfol i de l'Institut de Begues, els quals assistiran a dos tallers (sobre aplicacions mòbils i tecnologia digital) i a un debat sobre tecnologia blockchain.

El divendres 21, la darrera jornada de la Mobile Week a Begues, hi haurà un taller sobre signatures digitals (17 h) i una conferència sobre tecnologia i medi ambient (18 h). A les 19 h es posarà punt final a les sessions.

Per a més informació sobre cadascuna de les ponències i tallers, consulteu l'agenda municipal.

Darrera actualització: 04.02.2020 | 19:48