Begues participa a l'acte de cloenda de la campanya 'Tenim drets, teixim llibertats'

Dimecres, 2 de maig de 2018 a les 09:00

L'esdeveniment tindrà lloc dissabte, 5 de maig, a la platja barcelonina de la Nova Icària a partir de les onze del matí. La sortida de l'autocar des de Begues serà a dos quarts de deu del matí des del passeig de l'Església, i la tornada serà cap a les dues de la tarda.

Dissabte, 5 de maig, se celebrarà l’acte de cloenda de la segona edició de la campanya solidària ‘Tenim dret, teixim llibertats’ que impulsa l’àrea de Cooperació Internacional de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i una desena d'ajuntaments metropolitans. Begues disposarà una autocar gratuït per a totes aquelles persones que vulguin anar a aquesta festa que tindrà lloc a la platja barcelonina de la Nova Icària.

La sortida serà a dos quarts de deu del matí des del passeig de l’Església, i la tornada serà cap a les dues de la tarda des de la mateixa platja de Barcelona, que acollirà la cloenda de la campanya a partir de les onze del matí.

Begues participarà activament de l'acte, a través de les actuacions de la Coral Montau, que interpretarà la cançó turca Uskudar, i del Begues Rugby Club. A més, totes aquelles flors elaborades amb material reciclat per part del col·lectiu de la gent gran de l’Espai Nou i per l’alumnat de quart de primària de l'escola Sant Cristòfor (fotos) seran plantades a la sorra de la platja juntament amb les altres flors aportades per la resta de municipis participants a la campanya.

Accent en el medi ambient

L’edició d’enguany del ‘Tenim drets, teixim llibertats’ ha estat dedicada a la conscienciació sobre els drets d’asil, al medi ambient, a la salut i a la ciutat, per la qual cosa s’han realitzat tallers a centres educatius i altres entitats sobre l’impacte mediambiental de les persones refugiades però també en les nostres societats.

Al Centre Cívic El Roure, a més, es pot veure fins a l’11 de maig, una exposició amb continguts relacionats amb els objectius de la campanya com la defensa dels drets humans. Es tracta d’una instal·lació itinerant que recorrerà cadascun dels deu municipis que aquest any han participat en la campanya.

Darrera actualització: 27.04.2018 | 17:17