Begues es mou per l'emergència climàtica amb el programa 'Tenim drets, teixim llibertats'

Dijous, 11 de març de 2021 a les 09:00

La cinquena edició del programa metropolità dels drets humans des del món local que impulsa l'AMB està dedicat enguany a l'emergència climàtica, i compta amb un calendari d'activitats flexible, adaptat a la pandèmia de covid.

Begues participa un cop més al programa metropolità Tenim drets, teixim llibertats que impulsa l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i en el qual participen una desena de municipis de l'entorn de la capital catalana. Enguany, el programa vol abordar l'emergència climàtica.

Per abordar aquesta emergència climàtica, des de l'AMB es demana la implicació dels agents públics i privats, a més d'adoptar compromisos ferms al territori i definir una política de cooperació que assumeixi accions concretes, amb una reflexió crítica sobre la importància d'actuar localment, amb petits gestos que, sumats, contribueixin al canvi global.

La cinquena edició del programa metropolità dels drets humans des del món local Tenim drets, teixim llibertats s'ha adaptat, a més, a la pandèmia de covid, amb la difusió d'un vídeo on es mostra el compromís del territori envers l'emergència climàtica i amb informació sobre les accions que s'hi portaran a terme per revertir el canvi climàtic.

Així, el programa d'activitats és flexible, considerant la impossibilitat de previsió d'esdeveniments a causa de la pandèmia. Tot i això, entre els municipis participants en el programa metropolità està previst la celebració de tallers virtuals, la producció de càpsules de vídeo, l'elaboració de cartells o el treball de conscienciació a les escoles.

Darrera actualització: 10.03.2021 | 09:17