Begues comptarà en breu amb el seu pla d'habitatge

Divendres, 21 de juny de 2019 a les 09:00

El document, elaborat per la Diputació de Barcelona a instàncies de l'Ajuntament, defineix estratègies i actuacions concretes per afavorir l'accés a un habitatge digne i assequible.

Begues ha definit les seves polítiques en matèria d'habitatge fins al 2024 amb un Pla Municipal elaborat per la Diputació de Barcelona a instàncies de l'Ajuntament. En el document destaquen els 33 habitatges públics que es construiran entre l'Escorxador i el Camí Ral.

El Pla Municipal d'Habitatge és una radiografia social, econòmica i urbanística de Begues amb la qual s'han definit estratègies i actuacions concretes a desenvolupar des del Govern municipal, tant a curt com a llarg termini, per afavorir l'accés de la població a un habitatge digne i assequible.

En aquest sentit i a banda dels 33 habitatges públics abans esmentats (que es construiran juntament amb una zona verda de 2.000 metres quadrats), el Pla també contempla l'establiment de bonificació de taxes a les obres de rehabilitació d'habitatges, entre altres mesures.

Darrera actualització: 20.06.2019 | 18:01