Dissabte arrenca a Begues una nova edició del programa metropolità 'Tenim drets, teixim llibertats'

Dimecres, 27 de novembre de 2019 a les 09:00

El programa està impulsat pel servei de Cooperació de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i una desena d'ajuntaments de la demarcació, entre els quals Begues. Precisament el nostre municipi serà enguany l'escenari de l'acte de presentació de la campanya, que enguany es dedica als drets ambientals, amb especial èmfasi en l'eliminació de plàstics.

El programa metropolità de cooperació internacional 'Tenim drets, teixim llibertats' arriba enguany a la seva quarta edició i s’inaugurarà aquest dissabte, 30 de novembre, a Begues, amb una taula rodona i una taller pràctic obert a la participació de grans i petits (12h).

Enguany la campanya vol fer incidència en l’impacte en el medi ambient i les conseqüències socials, econòmiques i de salut que causa la contaminació arreu del món. És per això que els plàstics seran protagonistes de moltes de les accions de la campanya com, per exemple, en el primer taller pràctic que es desenvoluparà dissabte a Begues. Per participar-hi, l'organització fa una crida a la ciutadania perquè portin envasos de plàstic nets d'un sol ús, dels que generen habitualment a la seva pròpia llar.  

Durant els propers mesos, el programa 'Tenim drets, teixim llibertats' arribarà a escoles, centres cívics, col·lectius i organitzacions dels municipis participants: Begues, Corbera de Llobregat, Montcada i Reixach, la Palma de Cervelló, Sant Adrià de Besòs, Sant Climent de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló, Sant Vicenç dels Horts i Torrelles de Llobregat. S'hi duran a terme tallers, xerrades i accions de consciènciació que culminaran, en un gran acte final, el dissabte 9 de maig. 

Darrera actualització: 02.07.2020 | 11:41