El Centre Cívic El Roure acull l'exposició de la campanya solidària 'Tenim drets, teixim llibertats'

Dimecres, 7 de març de 2018 a les 09:00

La mostra, que es podrà visitar fins a l'11 de maig, s'anirà ampliant cada dijous amb una nova instal·lació artística amb la intenció de fer reflexionar sobre la situació de les persones refugiades.

Ja es pot veure al vestíbul del Centre Cívic El Roure l'exposició itinerant de la campanya 'Tenim drets, teixim llibertats' que impulsa l'Àrea d'Internacional i de Cooperació de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). L'exposició, que es podrà visitar fins a l'11 de maig, consisteix en una sèrie de cubs amb històries i reflexions sobre els drets de les persones refugiades.

Cada dijous s'afegirà una nova instal·lació artística amb continguts relacionats amb els objectius de la campanya com la defensa dels drets humans (dret a l'asil, a la salut, al medi ambient i a la ciutat, etcètera); També hi haurà imatges i col·laboracions de les entitats i dels nou municipis que participen en la campanya. Així mateix, es plantejaran preguntes i es proposaran jocs relacionats amb el fenomen dels refugiats per tal de fer reflexionar sobre aquesta problemàtica a l'espectador.

En total, l'exposició itinerant la conformen una desena de propostes que rotaran pels deu municipis que formen part de la campanya, els quals són Cervelló, Molins de Rei, Montcada i Reixac, la Palma de Cervelló, el Papiol, Sant Adrià del Besòs, Sant Climent de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló i Torrelles de Llobregat, a banda de Begues. La campanya es va presentar oficialment el 27 de gener a Santa Coloma de Cervelló en un acte públic on va participar la regidora de Participació de Begues, Maria Llauradó.

La segona edició de la campanya 'Tenim drets, teixim llibertats' es materialitzarà a Begues (a banda de l'exposició al Centre Cívic El Roure) amb un acte central el 8 d'abril, tot coincidint amb la Setmana de Cooperació i Solidaritat. La cloenda conjunta amb tots els municipis que hi participen tindrà lloc el 5 de maig, a la platja de la Nova Icària de Barcelona, tal com va passar en l'edició de l'any passat.

Darrera actualització: 28.02.2018 | 11:35

Imatges

Expo Tenim drets, teixim llibertats Expo cartell tenim drets