El nou mandat municipal de l'Ajuntament de Begues arrenca dissabte

Dimarts, 11 de juny de 2019 a les 09:00

Dissabte es constitueix el nou plenari municipal, en un acte tindrà lloc a partir de les 12 h a la Sala de Plens. En ell prendran possessió dels seus càrrecs els regidors i regidores escollits en els comicis municipals del 26 de maig.

A les 12 h de dissabte, 15 de juny, començarà a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Begues l'acte de constitució del nou mandat sorgit de les eleccions municipals del 26 de maig.

L'acte s'iniciarà amb la formació de la mesa d'edat, integrada pels regidors de major edat i de menor edat. Tot seguit prendran possessió dels seus càrrecs els regidors i regidores elegides als comicis municipals.

Després hi haurà la presentació de candidatures a ocupar l'Alcaldia de Begues. Els regidors i regidores votaran per una d'elles, de forma que l'acte acabi amb la presa de possessió de l'alcalde o alcaldessa.

Dimecres, el darrer Ple de la legislatura

Abans del Ple de constitució del nou Ajuntament, demà, 12 de juny, se celebrarà la darrera sessió plenària de la passada legislatura, de caràcter administratiu. Es tracta del Ple de tancament en el qual només s'aprovarà l'acta de la sessió anterior.

Aquest Ple començarà a les 18.15 h a la Sala de Plens. Tant aquest Ple com el de dissabte es podrà seguir en directe pel servei de VideoActa.

Darrera actualització: 10.06.2019 | 19:45