El Ple Municipal aprova de manera definitiva el pressupost per a 2018

Divendres, 9 de febrer de 2018 a les 10:00

La sessió de febrer també va aprovar de forma inicial el retorn a ús assistencial del terreny que acollirà el Centre de Serveis de la Gent Gran. El plenari va mostrar el seu suport a dues mocions polítiques, una en defensa de les institucions de Catalunya i els seus representants electes, i l’altra de suport a l’aturada laboral convocada pel 8 de març per la igualtat de condicions entre dones i homes.

El pressupost municipal per a l’any 2018 ha quedat aprovat de manera definitiva durant la sessió ordinària del Ple d’aquest dimecres 7 de febrer. D’aquesta manera els comptes generals de l’Ajuntament obtenen la llum verda després d’haver superat el termini d’exposició pública. Un pressupost que ascendeix a 8.905.472,21 euros i que el govern municipal va defensar en el debat plenari, en tant que permeten seguir avançant en noves cotes de benestar i qualitat de vida, tot donant suport a les economies familiars a través de la contenció de les taxes i impostos municipals. 

Els comptes van rebre el vot a favor dels grups de govern (PDeCAT, GdB i TxB), i els vots en contra de l’oposició (ERC, EB-ICV i PP), quedant aprovats de manera definitiva. El debat íntegre es pot seguir en el vídeo de la sessió, que acompanya aquesta notícia.

El Ple de febrer també va servir per aprovar inicialment el canvi d’usos de la parcel·la del carrer Ferran Muñoz número 3. Aquests terrenys acolliran el futur Centre de Serveis per a la Gent Gran i per aquest motiu s’ha iniciat el tràmit de modificació del Pla General que ha de permetre retornar el terreny a l’ús assistencial necessari per a instal·lar-hi aquest futur servei públic municipal. La modificació va rebre els vots a favor del PDeCAT, GdB, TxB i PP, i l’abstenció d’ERC i EB-ICV.

Finalment el plenari va aprovar també dues mocions polítiques: la primera, en defensa de les institucions de Catalunya i el seus representants electes (vots favorables de PDeCAT, GdB, TxB, ERC i un vot de la regidora d’EB-ICV; vots contraris de PP i l’abstenció del regidor d’EB-ICV). La segona moció de suport a la vaga laboral de dues hores per torn convocada pel 8 de març i les reivindicacions de millora salarial i igualtat de condicions entre dones i homes, aprovada per unanimitat.

Darrera actualització: 08.02.2018 | 16:14