El projecte 'Memòries' es presenta dissabte a la tarda al Teatre El Goula

Dimecres, 26 de setembre de 2018 a les 09:00

A partir de les sis de la tarda es presentarà el llibre i el documental que recull la memòria viva d'una quinzena de persones de Begues majors de 80 anys.

Dissabte, 29 de setembre, a partir de les sis de la tarda, es presentarà al Teatre El Goula el projecte Memòries, el qual es plasma en un llibre i en un documental. En ambdós treballs s'han entrevistat catorze persones de Begues majors de 80 anys, les quals també han fet una aportació documental de fotografies que permetran ampliar el fons de l'Arxiu Municipal.

En el projecte Memòries, les persones entrevistades (vinculades a diferents sectors i barris del municipi) expliquen les seves vides a través dels records que conserven del Begues de la segona meitat del segle XX, unes històries que inclouen també reflexions generals i anècdotes de les vides dels seus protagonistes, des de les festes majors fins a les relacions humanes.

El treball s'ha realitzat al llarg d'un any amb converses enregistrades en vídeo en els domicilis de les persones entrevistades. Posteriorment, les entrevistes van ser transcrites en un llibre plantejat també com un àlbum fotogràfic amb imatges aportades per les persones protagonistes i també pel fons de l'Ajuntament de Begues. El projecte, a més, tindrà continuïtat amb nous protagonistes.

Darrera actualització: 25.09.2018 | 18:18

Imatges

Memòries cartell