Torna el projecte 'Memòries' de conservació dels records de la gent gran de Begues

Dijous, 13 de febrer de 2020 a les 09:00

Actualment s'estan enregistrant les entrevistes a una desena de persones majors de 75 anys per després divulgar els seus testimonis en format de llibre i digitalment, tal i com es va fer l'any 2018.

Ja es troba en marxa la segona edició del projecte Memòries, a través del qual es vol preservar i divulgar la memòria oral del nostre municipi durant el segle XX per a les futures generacions.

De la mateixa manera que es va fer durant l'any 2018, actualment s'estan enregistrant els testimonis d'una desena de persones de més de 75 anys per tal de poder construir la història de com era Begues a partir de les diferents narracions particulars.

L'enregistrament de vídeos amb els testimonis vitals es completa amb la digitalització dels àlbums familiars de fotografies. Tot el material es diposita posteriorment a l'Arxiu Municipal per a la seva preservació.

En una segona fase d'aquest projecte, impulsat per l'Ajuntament, es realitzarà un treball de difusió que fa dos anys va consistir en l'edició d'un llibre i un DVD que es van posar a la venda, i en una sèrie de programes emesos a través de Ràdio Begues.

Darrera actualització: 12.02.2020 | 09:55