Els micròfons de Ràdio Begues tornen aquesta setmana a l'activitat

Dilluns, 1 de febrer de 2021 a les 09:00

L'emissora municipal continua amb la mateixa graella de les darreres edicions i enregistrant la majoria de programes per via telemàtica.

Ràdio Begues enceta aquesta setmana la temporada d'hivern, amb una graella que manté els programes del darrer any, però que s'ha adaptat als temps de pandèmia actuals, amb la realització dels programes majoritàriament de forma telemàtica.

Així, cada dimarts de mes està reservat a un programa específic. El primer seran les recomanacions literàries i culturals de les bibliotecàries de la Biblioteca La Ginesta. També hi haurà el Generació B!, un espai presentat i adreçat a infants i adolescents, i el Memòries, protagonitzat pels més grans de Begues. Finalment, també torna el premiat La Casa Ofala, realitzat en col·laboració amb el Centre de Persones Refugiades de Begues.

Els dimecres, l'Òscar Pérez i la Gemma Nicolau s'alternaran en la presentació del programa Singulars, un espai d'entrevistes amb personatges públics, professionals de diferents sectors o responsables d'entitats, aquest any amb un protagonisme especial per a aquelles persones que han estat o encara estan al capdavant de la lluita contra la covid.

Finalment, els dijous arribarà el Begues viu, el programa més veterà de l'emissora municipal. De la mà de l'incombustible Nil Muñoz, l'espai seguirà l'estil de la passada temporada, amb programes enregistrats a l'aire lliure i amb la intenció de conèixer el dia a dia de col·lectius i serveis del municipi.

Darrera actualització: 01.02.2021 | 09:36