Ràdio Begues rep el Premi Ràdio Associació de Catalunya pel programa 'La Casa Ofala'

Divendres, 9 d'octubre de 2020 a les 09:00

L'espai, protagonitzat per usuaris del Centre d'Acollida de Persones Refugiades de Begues, ha estat reconegut en la categoria d'Inclusió. El lliurament dels guardons va tenir lloc ahir al Gran Teatre del Liceu.

Ràdio Begues està d'enhorabona. I és que l'emissora municipal va rebre ahir dijous un dels Premis Ràdio Associació de Catalunya 2020 pel programa La Casa Ofala, concretament el de la categoria d'Inclusió.

La Casa Ofala és un espai que compta amb el suport de la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat (CCAR) i que dóna veu a les persones residents al Centre d'Acollida de Persones Refugiades de Begues.

El programa es va emetre per primer cop l'octubre del 2019 i fins al 30 de juny d'aquest any s'han publicat sis capítols que es poden recuperar al web de l'emissora. En ells, les persones del Centre d'Acollida expliquen les seves experiències.

La gala de la vintena edició dels Premis Ràdio Associació, que reconeixen la millor ràdio en català, es va celebrar al vespre a la sala Foyer del Gran Teatre del Liceu i van ser presentats pels humoristes radiofònics Òscar Dalmau i Òscar Andreu.

En representació del programa de Ràdio Begues van recollir el guardó Maria Llauradó, tinenta d'alcaldia d'Administració Oberta de l'Ajuntament de Begues; Esther Rufas, coordinadora de Ràdio Begues; i Flavia de Fréminville, tècnica d'acollida de CEAR. Per fer extensiu el reconeixement a tot l'equip implicat en el programa, aquest divendres l'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, ofereix una recepció a l'Ajuntament a l'equip tècnic de Ràdio Begues i a una representació dels voluntaris que fan possible el programa. 

Darrera actualització: 08.10.2020 | 22:33