Aquest estiu, recupera els programes de Ràdio Begues

Dilluns, 9 d'agost de 2021 a les 09:00

Al web de l'emissora municipal es poden tornar a escoltar tots els capítols dels sis programes que s'han difós aquest any, amb unes 30 hores d'emissió i unes 140 persones entrevistades.

Quin millor moment que l'estiu i les hores d'oci per recuperar els programes de Ràdio Begues. Al web de l'emissora local es poden tornar a escoltar els prop de 80 capítols que s'han emès al llarg del darrer any repartits en sis programes diferents elaborats per persones voluntàries.

Ràdio Begues presenta una graella per a tots els gustos i edats. Des d'entrevistes en profunditat en el programa Singulars, conduït alternativament per la Gemma Nicolau i l'Òscar Pérez, fins a un espai per a la joventut (Generació B!) a càrrec de Nerea Garcia i Andrea Tormo.

La gent gran de Begues també hi disposa del seu lloc, el Memòries, un espai per al record i la nostàlgia. I, fins i tot, la solidaritat amb La Casa Ofala, programa elaborat per les persones del Centre de Refugiats de Begues i premiat el 2020 per Ràdio Associació de Catalunya.

Finalment, la cultura s'hi veu reflectida amb les recomanacions de lectura o audiovisuals de les bibliotecàries de La Ginesta, i el món associatiu del municipi té la seva veu en l'espai més veterà de l'emissora, el Begues viu que dirigeix el Nil Grau.

Així, Ràdio Begues ha realitzat aquest darrer any unes 30 hores d'emissió amb una vintena de col·laboradors. Pels seus micròfons han passat unes 140 persones entrevistades i al voltant d'una trentena d'entitats. Segur que hi trobaràs algun programa que et pugui interessar.

Darrera actualització: 02.08.2021 | 14:08