Fes-te el carnet de la Biblioteca La Ginesta i aconsegueix entrades per a Catalunya en Miniatura

Dimarts, 23 de març de 2021 a les 09:00

Les entrades se sortejaran entre totes les persones que s'hagin fet el carnet de La Ginesta entre el 22 de març i el 22 d'abril.

Aconseguir el carnet de la Biblioteca La Ginesta ara, té premi. Entre totes les persones que se n'hagin fet el carnet entre el 22 de març i el 22 d'abril, l'equipament cultural de Begues sortejarà entrades per a Catalunya en miniatura que donaran accés a tota la família tant a l'exposició de maquetes com al circuit d'aventures.

Fer-se el carnet de la Biblioteca és molt fàcil. Es pot tramitar des del web del catàleg Aladí de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona (a la qual pertany La Ginesta) o bé anant directament a l'equipament beguetà.

I és que tenir el carnet de la Biblioteca té molts avantatges. No només es pot tenir accés als serveis i al fons documental de tota la Xarxa de Biblioteques Municipals, sinó que també es poden obtenir descomptes en museus, teatres, cinemes i llibreries de la demarcació de Barcelona.

Finalment, cal destacar que el carnet també es pot fer servir per accedir als fons de les biblioteques públiques de la resta de Catalunya, les quals són gestionades per la Generalitat. Aquest accés es pot realitzar a través del web del catàleg Atena.

Darrera actualització: 22.03.2021 | 10:22